A lygos klubas surengė pirmą treniruotę nuo kovo mėnesio – visi troško prisiliesti prie kamuolio

balandžio 26, 2020

A lygos bronzos medalių laimėtojai Vilniaus „Riteriai“ pirmąkart po daugiau nei pusantro mėnesio susirinko į treniruotę, kurią iš pradžių lydėjo lietus, o vėliau didžiulės šypsenų ir juoko bangos. Tokia nuotaika komanda pradėjo jau antrąjį šiais metais pasiruošimą sezonui.

„Neslėpsiu, buvome vienas kito išsiilgę, o tokiais atvejais visada vyrauja teigiama atmosfera. Apskritai, manau, kad šiandien buvo pasiektas metų šypsenų rekordas. Rimčiau kalbant, po beveik dviejų mėnesių bėgiojimo visi tiesiog troško prisiliesti prie kamuolio. Pirmas įspūdis toks, kad kolegos netinginiavo, todėl nemanau, kad prireiks labai daug laiko, kad pasiektumėme tinkamą sportinę formą“, – po treniruotės kalbėjo vyriausias komandos žaidėjas Valdemaras Borovskis.

„Būtų keista, kad mes, futbolininkai, nenorėtumėme žaisti. Aš jau anksčiau minėjau, kad esame išmaišę visus Vilniaus miškus, laikas gerai pasidarbuoti ir aikštėje. Šiandien dar tik įvadinė treniruotė, bet pozityvo pasikrovėme tikrai ne vienai dienai“, – po pusantros valandos trukusios praktikos sakė Mindaugas Grigaravičius. Kol dar nėra paskelbtas atnaujinto sezono tvarkaraštis, treneriai komandą ruoš pagal išankstinį planą. Ketvirtadienį laukia testai, o nuo penktadienio – visavertis darbas, padėsiantis kuo greičiau pasiekti tinkamą sportinę formą.